سه شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان مجوز دانش بنیان دریافت کردند

۳۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۵ کد : ۳۸۴۵ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: شرکت های مغناطیس دانش پژوه کاشان، کیمیاگران صنعت امیرکبیر و سیزان پردازش کویر موفق به اخذ مجوز دانش بنیان شدند.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: با اخذ مجوز دانش بنیان این شرکت ها، دانشگاه کاشان  65 % هزینه حضور در یکی از نمایشگاه های داخلی مرتبط با ایده محوری تا سقف 15 میلیون ریال به صورت بلاعوض پرداخت می کند.

شرکت مغناطیس دانش پژوه کاشان به عنوان اولین و تنها تولید کننده مغناطومترهای VSM، AGFM و سیستم مرکب VSM/AGFM در کشور مشغول به فعالیت است. با ساخت سیستم VSM با قابلیت اندازه گیری FORC موفق به کسب رتبه سوم جشنواره خوارزمی و 12 محصول برتر شده است. از محصولات دیگر شرکت می توان به تسلامتر، سیستم مرکب آندایز/الکتروانباشت، سیستم لایه نشانی چرخشی اشاره نمود.

شرکت کیمیاگران صنعت امیرکبیر نیز فعالیت اصلی واحد تحقیق و توسعه این شرکت، ارائه روش های نوین در راستای پیشرفت فناوری های زیست محیطی است.

این شرکت خدمات: مشاوره، طراحی و ساخت سیستم های کنترل آلاینده های زیست محیطی در محیط های صنعتی (سیکلون، داست کالکتور، اسکرابر، فن سانتریفیوژ، پکیج تصفیه فاضلاب)، مشاوره در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی و فیلتراسیون هوا در صنعت مرغداری ، ساخت ماده جاذب بوی نامطبوع H_2 S ، کاهش آلاینده های صوتی در محیط های صنعتی ، پیشنهادهای بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع وپژوهش و توسعه فناوری های زیست محیطی را ارائه می دهد.

شرکت سی زان پردازش کویر به عنوان اولین سازنده پرینترهای سه بعدی تجاری در ایران، با تکیه بر توان فنی و علمی نیروهای خود، تکنولوژی چاپ سه بعدی را به صورت بومی و اختصاصی توسعه داده و پس از عرضه اولین پرینتر سه بعدی تجاری ایرانی، اولین اسکنر سه بعدی ایرانی، اولین فیلامنت ABS استاندارد ایرانی و اولین PLA ایرانی به زودی از دو مدل جدید پرینتر سه بعدی با ویژگی هایی منحصر به فرد رونمایی خواهد کرد.

لازم به ذکر است  بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت­ های تخصصی دانش­ آموختگان­ برترِ دانشگاه­ ها و مؤسسه­ های آموزش عالی و پژوهشی­ کشور که به فعالیت های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام­ وظیفۀ تخصصی را در نظر گرفته است.