کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار پیشنهادی فرش ایران به دکتر مؤمنیان واگذار شد

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۹ کد : ۳۸۴۱ اخبار دانشگاه
کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار پیشنهادی فرش ایران طی حکمی به دکتر حمیدرضا مومنیان استاد دانشگاه کاشان و معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری کاشان واگذار شد.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری و رییس کمیسیون کانون‌های هماهنگی دانش صنعت و بازار در این حکم خطاب به دکتر مومنیان نماینده هیات موسس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار پیشنهادی فرش ایران افزوده است: با عنایت به مصوبه 94/2/13 کمیسیون کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار بدینوسیله با راه اندازی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فرش ایران از تاریخ مذکور به مدت سه سال وفق ضوابط مربوط شامل دستور‌العمل اجرایی افتتاح و راهبری دور دوم کانون‌ها، موافقت اصولی به عمل می آید.

محمود شیخ زین‌الدین اظهار امیدواری کرده است: توفیق آن کانون را در پیشبرد اهداف و ماموریت‌های محوله و مصوب شده کمیسیون از درگاه الهی مسئلت می نمایم.

این کانون برای برگزاری نمایشگاه‌ها و همایش‌های داخلی و خارجی، ارتقای توان رقابتی ایران در بازارهای جهانی، عملکرد فرش از دیدگاه رقابت‌پذیری و آموزش و پژوهش در زمینه طراحی فرش با روش‌های نوین راه‌اندازی شده است.