دانشجوی دانشگاه کاشان، برگزیده پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو شد

۲۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۶ کد : ۳۸۲۶ اخبار دانشگاه
رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان گفت: "حمیدرضا شاقلانی لور" دانشجوی دکتری نانوشیمی دانشگاه کاشان از میان ۶۳۲۰ داوطلب شرکت‌کننده در پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو رتبه چهارم را کسب کرد.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر اظهار داشت: بر این اساس، از میان ۶۳۲۰ داوطلب شرکت‌کننده در این رقابت علمی، ۳۵ نفر به عنوان برگزیدگان نهایی اعلام شدند.

وی افزود: در میان ۱۰ داوطلبی که به عنوان نفرات برتر مسابقه اعلام شده است، حمیدرضا شاقلانی لور رتبه سوم در رشته و مقطع و رتبه چهارم در کشور را به خود اختصاص داده است.