گزارش جلسه اختتامیه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

۲۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۵ کد : ۳۸۲۵ اخبار دانشگاه
جلسه اختتامیه هم‌اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام و المسلمین علی روحانی و 18 نفر از ائمه جماعات در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه کاشان برگزار شد.

در ابتدا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان نکاتی را در خصوص ائمه جماعات بیان کرد و گفت: یکی از مهمترین وظائف ما پرداختن به بحث اقامه نماز است.

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی به روایتی گهربار از وجود مقدس پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله اشاره کرد و اظهار داشت: فردای قیامت یک عده زیر عرش الهی قرار می گیرند و آنها کسانی اند که وقتی بین دو راهی دنیا و آخرت قرار می‌گیرند، آخرت را انتخاب می‌کنند که یکی از مصادیق پرداختن به آخرت ، توجه به اقامه نماز و خدمت به دانشجویان است.

وی خاطر نشان کرد: روحانیت سند دیانت مردم‌اند، لذا ما باید قدر این مقام خود را که مقامی حقوقی هست بدانیم و این مقام برای ما حاصل نمی شود مگر با عنایت خداوند متعال و امام زمان علیه السلام .

سپس مسئول ستاد ائمه جماعات دانشگاه حضرت حجت الاسلام و المسلمین سجاد امیدی گیلانی ضمن تشکر و خیر مقدم از حضار، مطالبی را در مورد فضیلت نماز و جایگاه رفیع آن در دانشگاه بیان کرد.

وی با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و اهمیت برگزاری نماز در دانشگاه مطالبی را ارائه کرد و افزود: ماه رمضان ماه ارتباط بندگان با خداوند است و ائمه جماعات باید حضور فعال و جدی در فضای برگزاری نماز داشته باشند و چنانچه امام جماعتی برای اقامه نماز در این ماه مبارک عازم تبلیغ بوده و معذور باشد مراتب را اطلاع داده تا جایگزینی برای آنها مشخص گردد.

در پایان جلسه هر یک از ائمه جماعات گزارشی از فعالیت‌های خود در طول ترم را بیان نموده و نقطه نظرات و مشکلات موجود در فضای نماز را مطرح کرده و از ریاست محترم دانشگاه و مسئول محترم نهاد رهبری و مسئول محترم ائمه جماعات تقدیر و تشکر نمودند.