انتصاب دکتر حیدری به عنوان عضو کمیته تخصصی الهیات دفتر برنامه ریزی آموزش عالی

۱۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۳ کد : ۳۸۲۱ اخبار دانشگاه
دکتر "حسین حیدری" عضو هیات علمی گروه ادیان و عرفان دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان طی حکمی به عنوان عضو کمیته تخصصی الهیات گروه علوم انسانی، دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی منصوب شد.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این حکم افزوده است: در اجرای ماده آیین نامه شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی به منظور پشتیبانی و ارائه خدمات کارشناسی و مشورتی در امر برنامه‌ریزی و نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم برای مدت دو سال به سمت عضو کمیته تخصصی الهیات گروه علوم انسانی، دفتر برنامه ریزی آموزش عالی منصوب می‌شوید.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر تصریح کرده است: در این رابطه توجه به نکاتی چون رصد کردن نوآوری‌های عصر حاضر در امر آموزش، بومی‌سازی رشته‌ها، هماهنگی توسعه آموزش با بازار کار، توجه به فرهنگ و ارزشهای دینی در برنامه‌ریزی‌ها و تلفیق مطالعات میدانی و کاربردی با مبانی نظری، یقینا در ارتقاء کیفی و اثر بخشی برنامه‌های درسی مؤثر خواهد بود.

معاون آموزشی وزارت علوم اظهار امیدواری کرده است: با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از خرد جمعی و تعامل و هم‌اندیشی با تمامی اعضای گروه، انجمن‌های علمی و افراد صاحب نظر در انجام امور محوله بر اساس شرح وظایف مصوب، موفق باشید.