سه تن از اساتید دانشگاه کاشان در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان انتخاب شدند

۱۰ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۰ کد : ۳۸۲۰ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از معرفی سه نفر از اساتید این دانشگاه در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان خبر داد.

رئیس دانشگاه کاشان از معرفی سه نفر از اساتید این دانشگاه در زمره یک درصد برتر  دانشمندان و نخبگان علمی جهان خبر داد.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: بر اساس اعلام رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC ) ،  آقایان دکتر "عباس سعادتمندی"، دکتر "مسعود صلواتی نیاسری" و دکتر"علیرضا اشرفی" در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان انتخاب شدند.

وی خاطر نشان کرد: معیار انتخاب پژوهشگران برتر، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی است.

رئیس دانشگاه کاشان تصریح کرد: پژوهشگرانی که توانسته اند بر اساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند بر اساس ارزیابی ISI در گروه نخبگان علمی برتر دنیا قرار می گیرند.

لازم به ذکر است: دکتر عباس سعادتمندی و دکتر سید علیرضا اشرفی اعضاء هیات علمی گروه ریاضی و دکتر مسعود صلواتی نیاسری عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه کاشان می باشند.

لینک انعکاس خبر در رسانه ها:

www.msrt.ir/fa/news

iranmail2.bafiamarkazi.ir/page-83917.html