برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۲ کد : ۳۸۰۰ اخبار دانشگاه
به مناسبت سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی مراسمی به همت بسیج کارکنان و امور شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه کاشان گفت: در این مراسم حاج اکبر احسن‌زاده یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس به بیان خاطراتی در دوران جنگ تحمیلی و فتح خرمشهر پرداخت.

حجت‌الاسلام شیخ‌زاده معرفی فرهنگ جهاد و شهادت را لازم دانست و اظهار داشت: باید فرهنگ جهاد و شهادت را به مردم و به خصوص نسل جوان امروزی معرفی کنیم تا بدانند شهدا چه کردند، و دوران جنگ هشت ساله چگونه  اداره شد.

وی تقویت اعتماد به نفس و خودباوری را از برکات مهم دفاع مقدس بیان کرد و افزود: در جنگ و دفاع هشت ساله، به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خود بایستیم و به این خودباوری دست یافتیم که می‌توان سالیان سال، علیه تمامی قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها مبارزه کرد.