تقدیر از برگزیدگان فرهنگی دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۱ کد : ۳۷۹۹ اخبار دانشگاه
طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه کاشان از برگزیدگان سی امین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان کشور و نیز برگزیدگان پنجمین جشنواره کانونهای فرهنگی هنری کشور(رویش) تقدیر شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم ضمن تبریک به برگزیدگان، این موفقیتها را در راستای اهداف دانشگاه برشمرد و گفت: شما دانشجویان افتخارات علمی و فرهنگی این دانشگاه و کشور و بهترین الگو برای جوانان هستید.

دکتر عباس زراعت تلاش و پشتکار را رمز موفقیت دانشجویان دانست و اظهار داشت: پویایی و پیشرفت علمی و فرهنگی هر دانشگاهی مرهون پشتکار، تلاش و جدیت دانشجویان آن دانشگاه است و نقش فعالین فرهنگی در این خصوص پررنگ‌تر از دیگر دانشجویان می باشد که این امر غیر‌قابل انکار است.

وی خاطر نشان کرد: اگر دانشجویان تلاش و پشتکار داشته باشند حتما در زندگی به موفقیتهای بالاتری خواهند رسید.

دکتر زراعت تعهد در امور را به دانشجویان تاکید کرد و افزود: تعهد در امور، موجب موفقیت و رستگاری انسان می‌شود.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در زندگی خود الگو داشته باشید و روش زندگی آنها را مطالعه نمایید.

رئیس دانشگاه از مجموعه معاونت فرهنگی دانشگاه جهت کسب این افتخارات تشکر و قدردانی نمود.

برگزیدگان سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان منطقه چهار:

«ملیحه طالبیان» نفر سوم حفظ کل قرآن

«فاطمه بدیعی» نفر دوم در رشته ده جزء

«زهرا نطقی» نفر سوم رشته حفظ پنج جزء

برگزیدگان جشنواره ملی رویش:

«کانون نگاه سبز» رتبه دوم کانون ها

در حوزه دینی و مذهبی ـ مهدویت

«کانون موسیقی»  رتبه برترکانون ها

در حوزه ادبی و هنری ـ موسیقی

«نمایش دل سگ» به کارگردانی فرزاد دهقان

رتبه دوم نمایش ها در حوزه ادبی و هنری

«نمایش پولوتیک» به کارگردانی نوید عظیمی

رتبه سوم نمایش ها در حوزه ادبی و هنری

در این مراسم همچنین از دانشجویان فعال فرهنگی در خوابگاه خواهران و برادران تقدیر شد.