همایش ملی جامعه بینا، شهروند نابینا در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۰ کد : ۳۷۹۷ اخبار دانشگاه
همایش ملی جامعه بینا، شهروند نابینا با حضور جمعی از محققان و پژوهشگران سراسر کشور در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

دبیر علمی همایش جامعه بینا، شهروند نابینا هدف از برگزاری این همایش را شناسایی ابعاد مسائل نابینایان و کم بینایان در حوزه های روانشناختی، حقوقی، اجتماعی – فرهنگی، آموزشی- تربیتی و مدیریت شهری ذکر کرد و افزود: سعی بر این است که در این همایش با ارائه تجربیات و راهکارهای علمی در جهت رفع مسایل نابینایان و کم بینایان همت گماریم.

دکتر نرگس نیکخواه با بیان اینکه این اهداف را در سه بخش آموزش، پژوهش و سیاستگذاری دنبال می نمایند،اظهار داشت: مخاطبین این همایش دو روزه علاوه بر نابینایان و کم‌بینایان، همه ی صاحبنظران، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران علاقمند به این عرصه ی مطالعاتی مغفول مانده، می باشند.

وی محورهای اصلی همایش را مساله‌پژوهی و راه حل‌یابی در عرصه‌های مختلف علمی درباره نابینایی و کم‌بینایی، زمینه‌ها و عوامل اجتماعی موثر بر کاهش یا افزایش کیفیت زندگی افراد نابینا و کم‌بینا، زمینه‌ها و عوامل فرهنگی موثر بر کاهش یا افزایش کیفیت زندگی افراد نابینا و کم‌بینا، محدودیت‌ها و فرصتهای حقوقی موجود برای نابینایان و کم بینایان، زمینه‌ها و ظرفیتهای آموزشی و تربیتی، عوامل و زمینه‌های موثر در بهداشت‌روانی و رشد شخصیتی، زمینه‌ها و عوامل موثر بر بهبود کیفیت مدیریت شهری برای افراد نابینا و کم‌بینا و شناسایی تکنولوژی‌های نوین ارتباطی مورد نیاز نابینایان و کم بینایان ذکر کرد.

دکتر نیکخواه عضو گروه جامعه‌شناسی دانشگاه کاشان، آخرین مهلت دریافت چکیده مقالات را تا 31 تیر ماه جاری بیان کرد و افزود: علاقمندان می‌توانند اصل مقالات خود را تا15 شهریور ماه به دبیر‌خانه این همایش به نشانی: دانشگاه کاشان – کیلومتر 6 بلوار قطب راوندی و یا به آدرس الکترونیکی blindsconference2015@gmail.comو info@blindsconference2015.irارسال نمایند.

همایش ملی جامعه بینا، شهروند نابینا در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 21 و 22 مهرماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

لینک انعکاس خبر در رسانه ها:
www.msrt.ir/fa/news/Pages/
www.farsnews.com/newstext.php