هجدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۵ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۱ کد : ۳۷۹۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: هجدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان همزمان با دیگر دانشگاههای کشور در این دانشگاه برگزار شد.

محمد رمضانی علوی رشته های برگزار شده در این جشنواره را شامل والیبال چهار نفره، گل کوچیک، دارت، فوتبال دستی، چرخ تانک، فریز بی، دوچرخه سواری و تیراندازی عنوان کرد و افزود: در این جشنواره در مجموع 500 نفر از دانشجویان شرکت کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش شور و نشاط و شادابی در خوابگاههای دانشجویی ، بهبود وضعیت آمادگی جسمانی دانشجویان، جهت دهی و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان، افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های ورزشی و در نهایت توسعه و اعتلای ورزش در دانشگاه ذکر کرد.

این جشنواره از اول اردیبهشت ماه تا 31 اردیبهشت ماه در خوابگاههای دانشجویی برگزار شد .