کسب رتبه نخست مرحله اول آزمون دکتری مهندسی معدن توسط دانش‌آموخته دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۷۸۴ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان از کسب رتبه نخست مرحله اول آزمون دکتری مهندسی معدن توسط دانش آموخته دانشکده مهندسی این دانشگاه خبر داد.

دکتر ابراهیم نعمتی لای گفت: مهندس محمدحسن گلپایگانی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی معدن دانشکده مهندسی در مرحله اول آزمون دکتری سراسری 94 رتبه اول را کسب نمود.

وی اظهار داشت: این دانش‌آموخته موفق پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود را تحت عنوان " امکان سنجی استحصال سرب از سرباره‌ی حاصل از ذوب سرب به روش شستشوی نمکی" با درجه عالی تحت راهنمایی دکتر علی‌اکبر عبدا...‌زاده از اعضای هیات علمی گروه مهندسی معدن به انجام رسانیده است.

شایان ذکر است 2 مقاله نامبرده وی در سی‌و‌دومین گردهمایی علوم زمین با عنوان"تعیین سینتیک فرآیند لیچینگ نمکی سرب از سرباره ذوب کوره های سنتی"به صورت سخنرانی، و مقاله دیگر با عنوان "لیچینگ نمکی سرب از سرباره ذوب و تولید نانو ذرات PbCl2 " به صورت پوستر ارائه شده است.

محمد حسن گلپایگانی دوره کارشناسی در رشته مهندسی معدن را در دانشگاه یزد گذرانیده و در سال 1392 در دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی معدن گرایش فرآوری مواد معدنی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان با درجه عالی دانش آموخته گردیده است.