دیدار و گفتگوی اعضای هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان خوابگاه ها

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۰ کد : ۳۷۸۳ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته خوابگاه‌ها، اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان در مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه حضور یافتند و با دانشجویان دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه کاشان در این دیدار با تبریک هفته خوابگاه‌ها، اهمیت دوره جوانی و همچنین وجود فرصت‌های موجود دانشجویان خوابگاهی را یادآور شد و گفت: دانشجویان باید قدر این ایام را بدانند و اوقات فراغت خود را به تحصیل علم بپردازند.

دکتر عباس زراعت تلاش و پشتکار را رمز موفقیت در علم دانست و اظهار داشت: شما دانشجویان باید با بهره‌گیری از امکانات آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه نهایت تلاش و استفاده را بنمایید.

رئیس دانشگاه کاشان، دانشجویان ساکن در خوابگاه ها را به رعایت اخلاق اسلامی و انسانی، همدلی و دوستی و تلاش در زمینه های تحصیل و امید به آینده به عنوان آینده سازان جامعه ایران اسلامی و رعایت قوانین و صرفه جویی در مصرف آب و برق ومراعات شرایط خوابگاه‌ها توصیه کرد.

در این دیدار دانشجویان نیز مشکلات و نقطه نظرات خود را با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه ارائه نمودند.

در این مراسم به دانشجویان نمونه  ساکن در خوابگاه ها و همچنین متصدیان نمونه هدایایی اهدا شد.