مسابقات فوتسال اساتید (جام محرم) دانشگاه کاشان با قهرمانی تیم مهندسین جوان پایان یافت

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۹ کد : ۳۷۸۰ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی تیم مهندسین جوان در مسابقات لیگ فوتسال اساتید (جام محرم) این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از آذر ماه 93 تا اردیبهشت ماه جاری با حضور 7 تیم برگزار شد.

وی اظهار داشت: این مسابقات به صورت رفت و برگشت و جمعاً با 46 بازی انجام شد که در فینال مسابقات تیم مهندسین جوان متشکل از آقایان دکتر محمود عباسی، جواد حسین زاده، رضا مداحیان، علی عالی‌انوری، کیوان ترابی، ابراهیم نعمتی‌لای، علی میرزایی، علیرضا پاچناری موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شدند و تیم‌های شیمی - فیزیک وریاضی به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب نمودند.

همچنین تیم اخلاق این دوره از مسابقات تیم الکترومکانیک و آقای گل مسابقات دکتر علی عالی انوری با 28 گل زده، معرفی گردیدند.

مدیر تربیت بدنی هدف از برگزاری لیگ را افزایش مشارکت در ورزش و تقویت جسمی، روحی اعضای هیئت علمی و همچنین ایجاد هماهنگی، انسجام و همدلی بین آنان ذکر کرد .