کسب رتبه‌های برتر کانون‌های فرهنگی دانشگاه کاشان در جشنواره رویش

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۷۷۹ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان از کسب رتبه های برتر کانون‌های فرهنگی هنری این دانشگاه در پنجمین جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌های کشور(رویش) خبر داد.

دکتر حسین ستار افزود: در این جشنواره فرهنگی و هنری کانون نکاه سبز رتبه دوم کانون‌ها در حوزه دینی و مذهبی – مهدویت معرفی شد.

وی اظهار داشت: کانون موسیقی این دانشگاه نیز در این جشنواره گروه برتر در حوزه ادبی و هنری در رشته موسیقی را کسب کرد.

معاون فرهنگی و هنری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در بخش نمایش نیز نمایش دل سگ به کارگردانی فرزاد دهقان ،به عنوان رتبه دوم نمایش ها در حوزه ادبی و هنری گروه‌های برگزیده تئاتر معرفی شد.

دکتر ستار افزود: در این جشنواره همچنین نمایش پولوتیک به کارگردانی نوید عظیمی توانست رتبه سوم نمایش‌ها در حوزه ادبی و هنری گروه‌های برگزیده تئاتر را دریافت نماید.

پنجمین همایش ملی رویش با شرکت 533 کانون فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه های کشور 19 الی 23 اردیبهشت ماه 94 در شیراز برگزار شد.