برگزاری دوره آموزشی سطح یک کارکنان انتظامات دانشگاه کاشان

۲۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۶ کد : ۳۷۷۵ اخبار دانشگاه
مدیر حراست دانشگاه کاشان گفت: به منظور پویایی و انجام بهتر وظایف و امورات محوله کارگاه آموزشی سطح یک کارکنان انتظامات این دانشگاه برگزار شد.

امیر حسین حاجی اکبری اظهار داشت: دراین کارگاه یک روزه کارکنان انتظامات دانشگاه توسط استاد مدعو شرح وظایف، اصول گزارش نویسی، تکریم ارباب رجوع و کنترل تردد را فرا گرفتند.

وی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را توانمند سازی، بالابردن سطح آگاهی و تقویت بنیه علمی پرسنل انتظامات بیان کرد و افزود: واحد انتظامات چشم و گوش سازمان است که باید در راستای وظایف خود به درستی عمل کنند.

مدیر حراست دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: کارکنان انتظامات باید نحوه برقراری ارتباط سازنده با دانشجویان، اساتید و کارکنان و ارباب رجوع را مورد توجه قرار دهند.

حدود 51 نفر در واحد انتظامات دانشگاه کاشان مشغول به فعالیت هستند.