موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۷۷۴ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان از موفقیت و کسب رتبه برتر دانشجویان این دانشگاه در سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه های منطقه چهار کشور خبر داد.

دکتر حسین ستار افزود: این جشنواره از بیست و سوم تا بیست و پنجم اردیبهشت ماه سال جاری در بخش‌های حفظ 5، 10، 20 جزء و کل قرآن در دانشگاه یزد برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه 120 اثر برای این جشنواره انتخاب شده بود اظهار داشت: پس از رقابت در رشته حفظ پنج جزء قرآن "زهرا نطقی" به عنوان نفر سوم و در رشته 20 جزء "فاطمه بدیعی" به عنوان نفر دوم این جشنواره معرفی شدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در حفظ کل قرآن نیز "ملیحه طالبیان" توانست نفر سوم این دوره مسابقات را کسب نماید.

دکتر ستار هدف از برگزاری این مسابقات را ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه، ایجاد انس و الفت بیش از پیش دانشجویان دانشگاه با قرآن و عترت، تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه، ارج نهادن به فعالیت های قرآنی و عترت و تشویق نخبگان دینی و قرآنی دانشگاه و نیز شناسایی و معرفی استعداد های برجسته قرآنی دانشگاه عنوان کرد.