تشکیل کارگروه تعیین مصادیق شعار سال در دانشگاه کاشان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۷۷۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از تشکیل کارگروه تعیین مصادیق شعار سال در این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه کاشان از تشکیل کارگروه تعیین مصادیق شعار  سال در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس زراعت با اشاره به اینکه  هر سال رهبری معظم با توجه به مشکلات خاص کشور شعاری را انتخاب می کنند و این شعار باید توسط مسئولان به عمل تبدیل شود اما تجربه سال‌های قبل نشان داده است که این شعارها همواره مظلوم مانده و آنگونه که شایسته است مورد توجه قرار نمی‌گیرد افزود: از همین روی دانشگاه کاشان بعنوان ناخدای فکری و علمی دستگاههای دولتی با بهره گیری از راهنمائیهای ارزشمند نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز کاشان  برآن شد تا در مورد راههای عملیاتی کردن این شعارها کارگروهی علمی تشکیل داده تا به امید خدا نتایج عملکرد این کارگروه مورد استفاده مسئولان قرار گیرد.

رییس دانشگاه کاشان از مسئولان شهرستان خواست با این کمیته همکاری صمیمی داشته و اطلاعات لازم را در اختیار آن قرار دهند تا به لطف خدا در پایان سال جاری در اجرای فرمان معظم له سرفراز باشیم.

وی برنامه‌ریزی برای تحقق شعار سال 1394 تحت عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» را که از طرف مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده است را لازم دانست و اظهار داشت: در این راستا کارگروهی به نمایندگی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان تشکیل  و مقرر شد شرح وظایف این کارگروه‌ به تمامی سازمان‌ها و نهاد‌ها اعلام و در قالب آن مصادیق شعار سال استخراج و پس از تصویب نهایی به سازمان ها ابلاغ گردد.