برنامه هفته خوابگاه‌های دانشگاه کاشان اعلام شد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۳ کد : ۳۷۷۰ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از اعلام ویژه برنامه های هفته خوابگاه‌ها در این دانشگاه خبر داد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از اعلام ویژه برنامه های هفته خوابگاه‌ها در این دانشگاه خبر داد.

دکتر ذوقی، هفته خوابگاه ها را از 26 اردیبهشت تا اول خرداد ماه اعلام کرد و افزود: در این هفته جشن مبعث، حضور هیات رئیسه در خوابگاه ها، هدیه به دانشجویان نمونه خوابگاهی، نمایشگاه آثار هنری دانشجویان، جشنواره طبخ غذاهای محلی، انتشار گاهنامه علمی ورزشی حرکت با رویکرد ورزش خوابگاهی برگزار می گردد.

وی برنامه ورزشی، مسابقه حفظ قرآن، توزیع آش در محوطه خوابگاه، کارگاه آموزشی، برگزاری ایستگاه شادمانه، محفل انس با قرآن و نقاشی روی دیوار را از دیگر برنامه های این هفته اعلام کرد.

مدیر فرهنگی و دبیر ستاد برگزاری مراسم هفته خوابگاه های دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: به همین مناسبت مسابقه عکاسی و اردوی تفریحی بازدید از گلاب گیری برزک، اردوی کوهگشت و مسابقات ورزشی بومی محلی برگزار می گردد.

گفتنی است برنامه های هفته خوابگاه‌ها با هماهنگی معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار می گردد.