قابل توجه دانشجویان:اطلاعیه ثبت نام نیمسال دوم ۸۷ – ۸۶ (۲۲/۱۰/۸۶)

۲۸ آذر ۱۳۸۶ | ۱۲:۵۴ کد : ۳۷۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

اطلاعیه ثبت نام نیمسال دوم  87 – 86

بدین وسیله به اطلاع  دانشجویان محترم   کلیه مقاطع تحصیلی   دانشگاه می رساند  برنامه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی  87 - 86   از طریق شبکه سراسری اینترنت به آدرس:

ویا از طریق آدرس :

ویا ازطریق سایت دانشکده ها در تاریخ های معین شده  به شرح ذیل  قابل انجام خواهد بود.

1- با یکی از آدرس های فوق  وارد پرتال دانشجو شده و شناسه و رمز خود را وارد تا  صفحه پرتال باز شود.

2-  در صفحه پرتال دروس مورد نظر خود را از فایل   دروس ارائه شده    لیست برداری نمایید  .

3-  آیکن  انتخاب واحد  را فعال و شماره دروس انتخابی را با رعایت گروه درس وارد نمایید برای دروس غیر عمومی گروه یک و برای دروس عمومی وآزمایشگاهی و کارگاهی گروه مجاز را وارد نمایید و پس از اتمام کار کلید   اعمال   درپایین صفحه را بزنید درغیراینصورت هیچکدام از دروس ثبت قطعی نخواهد شد . در صورت درستی انجام کاردرفایل    تأییدیه ترم   دروس اخذ شده قابل مشاهده خواهد بود.  بنابراین بعداز زدن کلید  اعمال  فایل تأییدیه ترم را فعال تا دروس اخذ شده را مشاهده نمایید  در صورتی که مایل به انجام  اصلاح در دروس انتخابی  می باشید مجددا فایل انتخاب واحد را فعال و تغییرات لازم را انجام داده  ودوباره  کلید  اعمال  را بزنید  لازم به ذکر است  دانشجویان ممتاز(معدل 17 به بالا ) حداکثر 24 واحد ، دانشجویان با معدل (99/16 – 12)  حد اکثر 20 واحد و دانشجویان مشروط  مجاز به اخذ حد اکثر 14 واحد  درسی  خواهند بود  .

برنامه  زمانبندی  انتخاب واحد مصوب شورای آموزشی دانشگاه

1)   از تاریخ   6 لغایت 11  بهمن ماه 1386  انتخاب واحد  با رعایت اولویت های تعیین شده ذیل:

الف –  6   بهمن      ورودیهای     1383   وما قبل

ب-      7   بهمن      ورودیهای     1384

ج-      8   بهمن     ورودیهای     1385

د-       9   بهمن      ورودیهای     1386

ه-        10 و11 بهمن     کلیه ورودیها

2 )  از تاریخ 13  لغایت  17 بهمن   کنترل دروس توسط استاد راهنما  و هفته تعامل

3)     شروع کلاسها  13 بهمن 1386

4 )     از تاریخ  13  لغایت 17  بهمن هفته تعامل دانشجو با استاد راهنما : دانشجو موظف است  در روزهای تعیین شده  فوق (17-13 بهمن) ضمن ملاقات حضوری و تعامل با استاد نسبت به اخذ نامه از استاد راهنما برای اصلاح انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده اقدام نماید.

5 )  تاریخهای  27 و 28 بهمن 86  زمان حذف و اضافه  است  که دانشجویان  مجاز به حذف  و اضافه  حد اکثر  3 درس  می باشند.

6)   تغییر گروه درسی مشمول حذف و اضافه نمی باشد.

7)  برای دسترسی به این اطلاعیه وکسب اطلاعات بیشتر به فایل اطلاعیه ها در پرتال دانشجویی مراجعه نمایید.