انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشگاه نیرو و دانشگاه کاشان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۷۶۷ اخبار دانشگاه
رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشگاه نیرو و این دانشگاه خبر داد.

رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین  پژوهشگاه نیرو و این دانشگاه خبر داد.

دکتر سعید گلابی اظهار داشت: در راستای مأموریت پژوهشگاه نیرو برای گسترش تحقیقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و به منظور ارتقاء روحیه نشاط و خودباوری متخصصین این حوزه، این تفاهم‌نامه همکاری آموزشی-پژوهشی بین پژوهشگاه نیرو به نمایندگی دکتر محمدصادق قاضی‌زاده رئیس پژوهشگاه نیرو و دکتر عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان منعقد شد.

وی افزود: این تفاهم‌نامه، با هدف استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و تشر‌یک مساعی برای گسترش تحقیقات هدفمند اعضای هیئت علمی دانشگاه و افزایش سهم پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله‌های دکتری و تحقیقات پژوهشگران پسا دکتری در توسعه دانش و فناوری مورد نیاز صنعت برق کشور منعقد می شود.

رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: با امضای این تفاهم نامه، دانشگاه متعهد می‌گردد برای تسریع اجرای موضوعات مندرج در این تفاهم نامه شامل برنامه ریزی موضوع پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری و نیز پژوهشِ محققین پسادکترای علاقمند به استفاده از تسهیلات طرح شده در این تفاهم‌نامه در راستای موضوعات تحقیقاتی و طرح‌های پژوهشی دارای اولویت پژوهشگاه، اعطای فرصت‌های پژوهشی، کرسی‌های تخصصی، همکاری اعضای هیئت علمی وابسته و توسعه فناوری ریزشبکه‌های هوشمند انرژی تلاش و همکاری نماید.

این تفاهم نامه که در 7 ماده و در دو نسخه تهیه و تنظیم گردیده به مدت پنج سال اعتبار دارد.

www.msrt.ir/fa/news/Pages

www.oxinnews.com/full/dtl-1350049.html