کسب عنوان قهرمانی تیم انتظامات الف در مسابقات لیگ فوتسال کارمندان (جام محرم) دانشگاه کاشان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۳ کد : ۳۷۶۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات لیگ فوتسال کارمندان مرد دانشگاه خبر داد .

محمد رمضانی اظهار داشت: در این دوره از مسابقات که از آذرماه 93 تا اردیبهشت ماه 94 ادامه داشت با حضور 8 تیم وبا انجام 53 بازی به صورت لیگ برگزار شد.

وی افزود: تیم انتظامات الف متشکل از آقایان محمدرضا نیکویی، محسن زیارتی، مصطفی زیارتی، حمیدرضا غلامی، مجتبی صادق، هادی صادقی، محمد کریمیان، روح ا.. کاظمی موفق به کسب مقام اول شدند و تیم تکنسین‌ها و تیم باغ به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را کسب نمودند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین تیم اخلاق این دوره از مسابقات تیم تکنسین برتر معرفی گردید و آقای محسن زیارتی با 24 گل زده آقای گل مسابقات شد.

مدیر تربیت بدنی افزود: با توجه به اینکه نیروی انسانی سرمایه های اصلی دانشگاه می باشند، هدف از برگزاری این مسابقات تنوع بخشی به فعالیتهای ورزشی کارکنان و افزایش مشارکت ، ایجاد همدلی و همگرایی در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه می باشد.