از بازنشستگان دانشگاه کاشان تجلیل شد

۱۶ دی ۱۳۸۶ | ۱۷:۴۵ کد : ۳۷۵ اخبار دانشگاه

به مناسبت روز خانواده و بازنشستگان مراسمی با عنوان تجلیل از بازنشستگان دانشگاه کاشان شنبه شب در این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم گفت: بازنشستگان هر مرکز چشمان ناظر آن مرکز هستند.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: بازنشستگان به دلیل برخورداری از علاقه و تجربه‌ای که طی سال‌ها کسب کرده‌اند، به شرط دلسوزی می‌توانند بهترین راهنما و پشتوانه مرکز محل خدمت خود باشند.

وی، تکریم بازنشستگان دانشگاه و ایجاد زمینه جهت استمرار ارتباط آنها با دانشگاه را از اهداف این مراسم ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد: در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه، با آغوش باز از همفکری، پیشنهادات و انتقادات پیشکسوتان و بازنشستگان این مرکز استقبال می‌کنیم.

وی با تبریک و تهنیت روز خانواده و بازنشستگان ابراز امیدواری کرد: دانشگاه در توان خود در جهت تکریم بازنشستگان خود تلاش می‌کند، گفتنی است در این مراسم تعدادی از بازنشستگان دانشگاه کاشان به بیان نظرات، پیشنهادات و خاطرات دوران خدمت خود پرداختند.

در این مراسم از 46 بازنشسته دانشگاه کاشان با حضور خانواده‌هایشان تجلیل شد.