موفقیت فرزندان اساتید دانشگاه کاشان در آزمون سراسری

پیام تبریک

جناب آقای دکتر عباس زراعت

رییس محترم دانشگاه کاشان

توفیق مبارک فرزند گرامیتان خانم محدثه زراعت را در احراز رتبه 25 آزمون سراسری رشته علوم انسانی تبریک می‌گوییم.

کامیابی‌های روز‌افزون جنابعالی و خانواده محترم را از درگاه خدواند متعال مسئلت می‌نماییم.

جناب آقای دکتر حسین ستار

معاون محترم فرهنگی دانشگاه کاشان

توفیق مبارک فرزند گرامیتان خانم زینب ستار را در احراز رتبه 27 آزمون سراسری رشته علوم انسانی تبریک می‌گوییم.

جناب آقای دکتر همدانیان و سرکار خانم  دکتر توانگر

توفیق مبارک فرزند گرامیتان آقای پویا همدانیان را در احراز رتبه 7 آزمون سراسری رشته ریاضی تبریک می‌گوییم.

سایر رتبه های موفق: مهدی حاجی اکبری فرزند آقای امیر حسین حاجی اکبری، رتبه 106 منطقه 2 رشته تجربی و عاطفه طحانی فرزند عباس طحانی رتبه 789

روابط عمومی دانشگاه کاشان