همایش ملی فضای سبز کم آب در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۲ کد : ۳۷۴۷ اخبار دانشگاه
همایش ملی فضای سبز کم آب با حضور معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، و جمعی از اندیشمندان و محققان سراسر کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد.

دبیر علمی همایش ملی فضای سبز کم آب از ارسال حدود 300 مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: این مقالات تخصصی در کمیته‌های ویژه مورد داوری قرار گرفت که پس از داوری، 180 مقاله به صورت شفاهی و 100 مقاله نیز به صورت پوستر در این همایش ارائه می شود.

دکتر رضا دهقانی بیدگلی، معرفی گونه‌های سازگار به کم‌آبی جهت استفاده در فضای سبز، چمن‌های سازگار به کم‌آبی و جایگزین‌های چمن، زیست فناوری و راهکارهای نوین ایجاد گونه‌های مقاوم به کم آبی، تخصیص، بهره وری و بهینه سازی مصرف آب، نقش آب‌های نا‌متعارف در فضای سبز، طراحی، کشت و توسعه و نگهداری فضای سبز در اقلیم‌های خشک و نیمه‌خشک، ارتقاء فرهنگ عمومی و مشارکت شهروندان در صیانت از فضای سبز و کارکردهای اقتصادی فضای سبز کم آب را از محورهای این همایش ذکر کرد.

وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی را از دیگر برنامه‌های این همایش عنوان کرد و اظهار داشت: نمایشگاه گل و گیاه نیز در حاشیه برگزاری این همایش برگزار شده است.

این همایش با همکاری دانشگاه کاشان، شهرداری کاشان و سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری کاشان به مدت دو روز در دانشگاه کاشان ادامه دارد.