اختصاص سهمیه بورس به رتبه های ممتاز دوره های کارشناسی مهندسی برق و مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان

۲۷ دی ۱۳۸۶ | ۰۲:۴۱ کد : ۳۷۴ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

در پی دعوت مدیر عامل مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل در راستای ارتباط دانشگاه و صنعت، در تاریخ 15/10/1386 بازدیدی از آن مجتمع توسط هیأتی مرکب از ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم پژوهشی، معاون محترم دانشکده مهندسی، مدیران محترم ارتباط با صنعت، مرکز رشد، مرکز کارآفرینی، تحصیلات تکمیلی، پژوهشکده انرژی  صورت گرفت.

در پی این بازدید، مدیر عامل مجتمع فولاد کویر در جلسه مشترکی با هیأت بازدیدکننده از دانشگاه کاشان شرکت نموده و نسبت به ارائه نقاط تعامل هر چه بهتر دانشگاه و صنعت فولاد کویر تأکید نمود. از نکات جالب این تعامل، قبول سهمیه بورس برای رتبه های اول تا پنجم رشته های مهندسی برق و مکانیک توسط مجتمع فولاد کویر بود که مورد استقبال دانشگاه قرار گرفت. همچنین قرار شد که توافقنامه همکاری جامع علمی تحقیقاتی بین دانشگاه کاشان و شرکت فولاد مبارکه در آینده نزدیک امضاء و اجرائی شود.