امام جمعه موقت تهران: اعتکاف فرصتی برای آراستگی جان و روح است

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۷۳۸ اخبار دانشگاه
امام جمعه موقت تهران گفت: اعتکاف فرصتی برای تطهیر اعمال انسان و توفیقی برای آراستگی جان و دل و صفا بخشیدن به روح است.

آیت الله محمد امامی کاشانی در جمع دانشجویان معتکف دانشگاه کاشان اظهار داشت: جوانان دانشجو باید قدر این ایام را بدانند و از این روحیه معنوی در طول سال استفاده کنند.

وی دعا را دارای ارزش بسیاری دانست و افزود: اگر دعا توام با روزه ، اعتکاف و روحیه جوانی باشد بیشتر مستجاب می شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری خواندن نماز در اول وقت را به جوانان دانشجو تاکید کرد و گفت: جوانان دانشجو باید هم به عبادت و هم به ترک گناه خیلی مراقب باشند.

آیت الله امامی کاشانی با اشاره به اینکه گناه انسان را ساقط و بی آبرو می کند اظهار داشت: اگر به ترک گناه و به عبادت خود را عادت دادید، دعاهایتان بیشتر مورد استجابت قرار می گیرد.

امام جمعه موقت تهران علم همراه با عمل را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید علمی را کسب نماییم که بتوانیم سعادت زندگی خود را رقم زنیم.

ضمنا اقامه جماعت ظهر و عصر نیز در مسجد دانشگاه کاشان با حضور آیت الله امامی کاشانی برگزار گردید.