حدود 300 دانشجوی دانشگاه کاشان معتکف شدند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۳ کد : ۳۷۳۳ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: همزمان با ایام‌البیض حدود 300 نفر از دانشجویان این دانشگاه معتکف شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی روحانی با اشاره به اینکه حدود 200 نفر از شرکت‌کنندگان خانم و بقیه آقا هستند اظهار داشت: ایام اعتکاف فرصت مناسبی برای خودسازی و بازسازی روح است.

وی خاطر‌نشان کرد: اعتکاف از جمله سنت‌های حسنه‌ای است که در دین مبین اسلام مورد تأکید و سفارش فراوانی قرار گرفته و می‌تواند نقش بسزایی در زدودن غبار از دل‌های زنگار گرفته داشته باشد.

حجت‌الاسلام روحانی برگزاری حلقه‌های معرفتی در خصوص مباحث اعتقادی، فقهی و اجتماعی، توزیع بسته‌های فرهنگی شامل کتاب احکام و آداب اعتکاف، برگزاری دعاهای مختلف از جمله دعای توسل و زیارت عاشورا و ام داوود از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای معتکفین در این مدت سه روز در دانشگاه کاشان ذکر کرد.

مراسم معنوی و عبادی اعتکاف همزمان با سراسر کشور تا روز دوشنبه پانزدهم ماه رجب در مسجد دانشگاه ادامه دارد.