تدوین منشور حقوق دانشجویی

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۱ کد : ۳۷۲۷ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه کاشان از تدوین منشور حقوق دانشجویی خبر داد.

دکتر حسین ستار افزود: منشور حقوق دانشجویی بر اساس قانون اساسی و مجموعه قوانین، آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌‌های اجرایی مصوبِ دانشگاهی تهیه شده است.

وی با اشاره به اینکه منشور حقوق دانشجویی در حوزه های گوناگون آموزشی- پژوهشی، فرهنگی- اجتماعی، سیاسی، صنفی رفاهی و انضباطی تدوین شده اظهار داشت: در ابتدای منشور، فصلی تحت عنوان «حقوق اساسی» گنجانده شده ‌ تا دانشجویان با حقوق مبنایی و اولیه شهروندی، بر اساس قانون اساسی، آشنا شوند.

وی خاطر نشان کرد: این تقسیم بندی معیار موضوعی دارد و با نمودار تشکیلاتی واداری وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری هماهنگ است.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه کاشان افزود: این منشور، که بر اساس مجموعه قوانین و مصوبات موجود تهیه شده است، فقط شأن ترویجی آموزشی دارد و در پایان هر سال تحصیلی، بر اساس آخرین تغییراتِ به وجودآمده در قوانین، قابل بازنویسی خواهدبود.
 جهت دریافت فایل منشور حقوق دانشجویی اینجا  کلیک نمایید.