تقدیر و تشکر معاون اداری مالی وزارت علوم از رییس و اعضای ستاد توسعه دانشگاه

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۹ کد : ۳۷۲۵ اخبار دانشگاه
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای از رئیس و اعضای ستاد توسعه دانشگاه کاشان تقدیر و تشکر نموده است.

دکتر محمدحسین امید در این نامه افزوده است: نظر به برنامه‌ریزی و اقدامات مؤثر آن دانشگاه برای فرهنگ‌سازی و استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌های خیرین و واقفین که در راستای سیاستهای کلی علم و فناوری ابلاغی از جانب مقام معظم رهبری و راهبرد دولت تدبیر و امید در پیشبرد امور با استفاده از مشارکت‌های مردمی و نیز سیاست‌های کلان وزارت علوم در افزایش سهم بخش غیر دولتی برای توسعه آموزش‌عالی و تنوع‌بخشی به منابع مالی دانشگاه‌ها می‌باشد، بدینوسیله از جنابعالی و سایر دست‌اندرکاران محترم، بویژه اعضای محترم ستاد توسعه دانشگاه کاشان تقدیر و تشکر بعمل می‌آید.

معاون اداری، مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نامه ابراز امیدواری کرده است: در سال جاری که به نام "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" نامگذاری شده است، با تلاش و کوشش بیشتر برای جلب مشارکت بیش از پیش خیرین و واقفین منطقه، شاهد توسعه و پیشرفت بیش از پیش آن دانشگاه باشیم.