ارائه 190 مقاله در همایش ملی فضای سبز کم آب دانشگاه کاشان

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۸ کد : ۳۷۲۴ اخبار دانشگاه
دبیر علمی همایش ملی فضای سبز کم آب از ارائه 190 مقاله در این همایش خبر داد.

دکتر رضا دهقانی بیدگلی تعداد کل مقالات ارسال شده به این همایش را 202 مقاله ذکر کرد و افزود: پس از بازبینی هیات داوران این تعداد مقاله برای ارائه در کنفرانس پذیرفته شده است.

وی اظهار داشت: از این تعداد، 98 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه در قالب عکس و پوستر ارائه خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این همایش را گردآوری و استفاده از آخرین نتایج و یافته‌های پژوهشی مراکز علمی و تحقیقاتی و اجرایی کشور و ارائه راهکارهای لازم در خصوص حل مشکلات و چالش‌های پیش رو در مدیریت فضای سبز شهری با توجه به شرایط خاص محیطی و اقلیمی کشور و بحران کمبود آب ذکر کرد و افزود: در این همایش گونه‌های سازگار به کم‌آبی جهت استفاده در فضای سبز، چمن‌های سازگار به کم آبی و جایگزین‌های چمن، زیست فناوری و راهکارهای نوین ایجاد گونه‌ای مقاوم به کم‌آبی، تخصیص، بهره وری و بهینه سازی مصرف آب و نقش آب‌های نا‌متعارف در فضای سبز توسط محققان و کارشناسان بررسی می شود.

دکتر دهقانی، طراحی، کشت و توسعه و نگهداری فضای سبز در اقلیم‌های خشک و نیمه خشک، ارتقاء فرهنگ عمومی و مشارکت شهروندان در صیانت از فضای سبز و کارکردهای اقتصادی فضای سبز کم آب را از دیگر محورهای این همایش ذکر کرد و گفت: این همایش در روزهای پانزدهم و شانزدهم اردیبهشت ماه جاری با همکاری سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری کاشان در دانشگاه کاشان برگزار می شود.