مشارکت 50 درصدی دولت در پروژه های خیرین

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۶ کد : ۳۷۱۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از کمک 50 درصدی دولت در پروژه های خیرساز آموزش عالی خبر داد.

رئیس دانشگاه کاشان از کمک 50 درصدی دولت در پروژه‌های خیرساز آموزش عالی خبر داد.

دکتر عباس زراعت در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه افزود: با توجه به مشکلات و دغدغه ای که خیرین آموزش عالی برای عدم همکاری دولت در اجرای پروژه‌ها داشتند، خوشبختانه در قانون بودجه امسال ردیف خاصی برای این امر پیش‌بینی شده و خیرینی که پروژه ای را در دانشگاه شروع کنند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 50 درصد مابقی اعتبارات را تحقق می بخشد.

وی مشارکت خیرین در اجرای پروژه‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه را قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: دانشگاه کاشان در زمینه جذب خیرین رتبه نخست را در بین دانشگاه‌های سراسر کشور دارد.

رئیس دانشگاه کاشان به مشارکت 100 میلیارد ریالی خیرین در اجرای پروژه‌های این دانشگاه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری افزایش 20 تا 30 درصدی جذب خیرین را داشته باشیم.

دکتر زراعت کتابخانه مرکزی، آمفی تئاتر، فاز دوم دانشکده مهندسی و فاز دو دانشکده علوم انسانی و سه خوابگاه متاهلین و مجردی را از پروژه های مورد بهره برداری امسال ذکر کرد و اظهار داشت: برای تکمیل این طرح ها 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.