اسکان بیش از 1800 نفر در خوابگاه‌های دانشگاه کاشان در تعطیلات نوروز

۲۶ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۳ کد : ۳۷۰۲ اخبار دانشگاه
مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان گفت: در تعطیلات نوروز امسال یک هزار و 800 نفر مسافر در خوابگاه‌های این دانشگاه اسکان یافتند.

مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان گفت: در تعطیلات نوروز امسال یک هزار و 800 نفر مسافر در خوابگاه‌های این دانشگاه اسکان یافتند.

محمد عصاری اظهار داشت: این تعداد مسافر در مجموعه‌های مهمانسرای اساتید، مهمانسرای راهب قمصر، مجموعه اقامتی هاشمیان و باباخلیل و مهمانسرای شهید شهریاری دانشگاه کاشان به مدت 15 شب از تاریخ بیست و هشتم اسفند تا سیزدهم فروردین مستقر شدند.

وی با اشاره به اینکه اغلب مسافران از همکاران دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور بودند افزود: با سعی و تلاش همکاران، خوشبختانه موجبات رضایت مسافران در این ایام فراهم گردید.

مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: با توجه به فرار رسیدن فصل گل و گلاب کاشان، مهمانسرای راهب قمصر این دانشگاه، آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران می‌باشد.