شروع ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف

۲۳ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۶ کد : ۳۶۹۵ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان از شروع ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف در این دانشگاه خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین علی روحانی گفت: دانشجویان تا پنجم اردیبهشت امسال فرصت دارند با مراجعه به سایت  nahad.kashanu.ac.ir/ در این طرح معنوی ثبت نام کنند.

وی با اشاره به اینکه این سنت حسنه هرسال همزمان با سراسر کشوردر ایام‌البیض ماه رجب در مسجد دانشگاه کاشان برگزار می‌شود اظهار داشت: برای بهره‌گیری هرچه بیشتر دانشجویان از مراسم معنوی اعتکاف برنامه های فرهنگی، مذهبی شامل مناجات، حلقه های معرفت، قرائت دسته جمعی قرآن، بیان احکام، مشاوره و سخنرانی با موضوعات مختلف معرفتی برای ایام اعتکاف پیش بینی شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان افزود: پذیرش اعتکاف از ساعت 21 الی 23 روز جمعه مورخ 11 اردیبهشت ماه 1394در مسجد دانشگاه انجام می پذیرد.

این مراسم از دوازدهم اردیبهشت به مدت سه روز در مسجد دانشگاه کاشان ادامه دارد.