دعوت فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی از دانشجویان ورزشکار دانشگاه کاشان به اردوی تیم ملی دانشجویان

۲۲ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۰ کد : ۳۶۹۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از دعوت فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی از دانشجویان والیبالیست این دانشگاه به اردوی تیم ملی دانشجویان خبرداد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: با توجه به عملکرد مطلوب (کسب مقام پنجم) تیم والیبال دانشجویان پسر در دوازدهمین دوره‌ مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور درسال گذشته، فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی از سه ورزشکار جهت شرکت در اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان دعوت به عمل آورد.

وی افزود: ورزشکاران مدعو آقایان سهیل سعیدی، بهنام صدیقیان، مجتبی ارشادیان، در تاریخ بیست و پنجم فروردین ماه امسال جهت شرکت در اردوی تیم ملی دانشجویان حضور می یابند.

مدیر تربیت بدنی ابراز امیدواری کرد: با عنایت به اینکه ورزش قهرمانی ویترین توسعه ورزشی دانشگاهها می باشد، با حمایت مسئولین و توجه ویژه دانشگاه به امر ورزش ، در آینده ی نزدیک شاهد عضویت دیگر ورزشکاران دانشگاه در تیم ملی دانشجویان باشیم.

از سمت راست بالا نفر سوم "بهنام صدیقیان"، نفر دوم از سمت چپ پایین "مجتبی ارشادیان" و نفر چهارم سمت چپ پایین "سهیل سعیدی"