برگزاری طرح ارزیابی سبک زندگی دانشجویی

۲۲ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۹ کد : ۳۶۹۰ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه کاشان از برگزاری طرح ارزیابی سبک زندگی دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسین ستار گفت: در راستای افزایش سواد سلامتی و تربیت سفیران سلامت دانشجویی، با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، این طرح برای دانشجویان برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این طرح سبک و شیوه‌ی زندگی دانشجویان در تمامی ابعاد از جمله مسائل دینی، فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، روان‌شناسی و غیره که در دو پرسشنامه تفصیلی و تخصصی تشریح شده است بررسی می‌شود.

وی تشکیل کمیته‌های کارشناسی متشکل از کارشناسان دانشگاههای کاشان و علوم پزشکی، تهیه و توزیع کتاب، نرم‌افزار و بسته های آموزشی ویژه این طرح بین دانشجویان، برگزاری کارگاههای آموزشی و همایش های ویژه دانشجویی، تبلیغات محیطی، انجام آزمون‌ها و آزمایش‌ها و مسابقات online بین دانشجویان شرکت‌کننده را از جمله برنامه های این طرح ذکر کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه شروع طرح با اردوهای یک روزه ویژه دانشجویان همراه خواهد بود افزود: این طرح در سطح ملی برگزار می‌گردد و جامعه هدف آن نیز دانشجویان می باشند.