انتشار شماره دوازدهم دو فصلنامه حدیث پژوهی دانشگاه کاشان

۱۹ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۶۸۷ اخبار دانشگاه
شماره دوازدهم دو فصلنامه علمی- پژوهشی حدیث پژوهی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

در این شماره از مجله 12 مقاله علمی از محققان و پژوهشگران در 315 صفحه به چاپ رسیده است.

بررسی مسئله وکالت امام در توثیقات عام رجالی، بررسی تطبیقی روایات یمانی از منظر فریقین، اعتبار سنجی و روش شناسی اولین مستدرک نهج‌البلاغه، سید‌رضی، المجازات النبویه و روش شناسی آن، فراوانی محدثان آسیای میانه و پیوند آن با علم رجال، روش آتی‌الله خویی در کشف تحریف های سند، متن متواتر حدیث ثقلین در کتب شیعی و منابع اهل سنت، فهرست اسماء مؤلفی الشیعه، بررسی حدیث"حب الوطن من الایمان"، بررسی منابع روایات قضاء امیرالمومنین(ع)، دیدگاه‌های حدیثی عالمان متقدم امامی و دفاتر حدیثی ائمه شیعی به تدوین روات سنی و نقد سندی و دلالی روایات ناظر بر سوره‌های مکی و مدنی با تاکید بر دیدگاه سیوطی از مقالات ارائه شده در این نشریه است.

این مجله به مدیر مسئولی دکتر محسن قاسم پور و سردبیری دکتر سید رضا مؤدب در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی SID نمایه شده است.