انتخاب ژورنال ریاضی شیمی ایران به عنوان ژورنال دوم کشور در رشته شیمی

۱۹ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۰ کد : ۳۶۸۴ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی دانشگاه کاشان گفت: ژورنال ریاضی شیمی ایران"Iranian journal of mathematical chemistry" توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از نقطه نظر کیفیت چاپ و مقالات با امتیاز 90 به عنوان ژورنال دوم کشور در رشته شیمی انتخاب شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان گفت: ژورنال ریاضی شیمی ایران"Iranian journal of mathematical chemistry" در دانشگاه کاشان توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از نقطه نظر کیفیت چاپ و مقالات با امتیاز 90 A در ردیف پنجم نشریات کشور در رشته شیمی انتخاب شده است.

دکتر مجید منعم‌زاده اظهار داشت: نشریه Journal of Nanostructures دانشگاه کاشان نیز در این نظام رتبه بندی در ردیف هفتم قرار دارد.

وی انتشار به موقع، نمایه‌سازی در پایگاه‌های اطلاعات علمی، سایت و نرم افزار استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات را از جمله موارد شاخص‌های این رتبه‌بندی بیان کرد.

دکتر بهنام بازیگران مدیر مسئول و خانم مرضیه پوربابایی مدیر اجرایی این دو فصلنامه را بر عهده دارند.

لازم به ذکر است این مجله مجوز علمی- پژوهشی را در تاریخ 89/11/30 در نامه به شماره 96529/11/89 از کمیسیون نشریات کشور اخذ نموده است.