پیام قدردانی رئیس دانشگاه کاشان از وزیر امورخارجه

۱۵ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۸ کد : ۳۶۷۸ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان در پیامی از دکتر محمد جواد ظریف وزیر محترم امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه کاشان در پیامی از دکتر محمد جواد ظریف وزیر محترم امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

دکتر عباس زراعت در این پیام آورده است: توفیق مبارک و شوق انگیز حضرتعالی و تیم پرکار و کاربلد مذاکره کننده ایران را به واسطه کامیابی شیرین تفاهم با جامعه جهانی، تثبیت حق بهره مندی از انرژی صلح آمیز هسته ای و رفع تحریم های ناجوانمردانه ، حضور با سعادت شما و همه همراهان و همکارانتان تبریک و خسته نباشید می گویم.

در این پیام رئیس دانشگاه کاشان تصریح کرده است: حقیقتاً خلق این روزهای شیرین و ماندگار در حلول سال جدید که با پایمردی هوشمندانه و سخت کوشانه نمایندگان سرافراز جمهوری اسلامی ایران تحت هدایت و حمایت مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری محترم، دولتمردان دولت تدبیر و امید و بردباری و همگامی آحاد ملت شریف و قدرشناس ایران حاصل شد، حلاوت بهار 94 را در کام مردم غیور این سامان مضاعف کرد.

رئیس دانشگاه کاشان در ادامه ابراز امیدواری کرده است: در سالی که با نگاه مدبرانه مقام معظم رهبری با شعار همدلی و همزبانی دولت و ملت زینت یافته است، شاهد ادامه این راه خطیر همراه با درایت و تدبیری امیدمند بوده، گام های مهم و حساس بعدی نیز در عملی و اجرایی شدن این تفاهم برداشته شود و مردم وفادار ایران اسلامی اثر و نتایج ایستادگی و پایمردی خود را در مقابل زیاده خواهی استکبار شاهد باشند.

دکتر زراعت در پایان افزوده است: جامعه ی دانشگاهی کاشان افتخار دارند که این گره دشوار با دستان با کفایت یکی از همشهریان خود و نیز حمایت مجدانه نماینده ی محترم این خطه در مجلس شورای اسلامی در حال گشودن است.