رئیس دانشگاه کاشان: روابط عمومی هنرکده است

۱۵ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۶۷۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: روابط عمومی هنرکده ای است که کارمندان و کارشناسان این حوزه باید هنرمند باشند.

دکتر عباس زراعت در جمع کارکنان دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان حفظ و جایگاه این حوزه را لازم دانست و اظهار داشت: حوزه ریاست و روابط عمومی قلب دانشگاه است که اگر این حوزه مخدوش شود تمام دانشگاه آسیب می بیند.

وی خلاقیت و نوآوری را لازمه روابط عمومی موفق بیان کرد و افزود: کارکنان روابط عمومی باید با ابتکار، ایده های جدیدی را برای معرفی و توسعه دانشگاه از خود خلق کنند.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: اکر بتوانیم پتانسیل های دانشگاه را به خوبی معرفی کنیم قله های بیشتری را خواهیم توانست فتح نماییم.

دکتر زراعت رعایت اخلاق و رفتار اسلامی، برخورد مناسب با ارباب رجوع، حفظ اموال بیت المال و مدیریت هزینه ها را به کارکنان این حوزه تاکید کرد و افزود: روابط عمومی دانشگاه باید مطابق برنامه راهبردی دانشگاه برنامه ها و اهدافش را برنامه ریزی نماید.

در پایان این نشست نیز کارکنان دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.