کسب رتبه 15 دانشگاه کاشان در بین دانشگاه های جامع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۲۷ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۷ کد : ۳۶۶۸ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از کسب رتبه پانزدهم این دانشگاه در بین دانشگاه های جامع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

رئیس دانشگاه کاشان از کسب رتبه پانزدهم این دانشگاه در بین دانشگاه های جامع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: بر اساس آخرین گزارش پایگاه استنادی جهان اسلام، دانشگاه کاشان با دو پله ارتقاء در جایگاه 15 دانشگاه‌های جامع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.

این رتبه بندی بر اساس 23 شاخص در قالب پنج معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و فعالیت های اجتماعی - اقتصادی صورت گرفته است.

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، با ارائه رتبه بندی های مختلف، شاخص ها ومعیارهای جامع ،کلیه نیازهای جامعه دانشگاهی را در نظر می گیرد.

این پایگاه در راستای تحقق سیاست های کلان علم و فناوری ابلاغی رهبر معظم انقلاب، کار رتبه بندی دانشگاه های برتر کشورهای جهان اسلام را به عهده دارد

حدود 600 دانشگاه و موسسه پژوهشی برتر در 50 کشور اسلامی بر اساس شاخص ها و استانداردهای بین المللی در آین پایگاه مورد سنجش و رتبه بندی قرار می گیرند.