برگزاری نمایشگاه اختصاصی فرش در تارو پود دشت استاد لطفی

۲۷ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۱:۲۲ کد : ۳۶۶۶ اخبار دانشگاه
نمایشگاه اختصاصی فرش با عنوان "در تارو پود دشت" در نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان اسلامی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

نمایشگاه اختصاصی فرش با عنوان "در تارو پود دشت" در نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان اسلامی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

استاد معرفت الله لطفی در این نمایشگاه دستبافت های عشایری را که عموماً دارای ارزش موزه‌ای و نفیس است جمع آوری کرده است.

لطفی، استاد گروه فرش دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این نمایشگاه را حفظ و احیاء فرش و آشنایی با آداب و رسوم و فرهنگ گذشتگان ذکر کرد و افزود: این نمایشگاه هفدهمین نمایشگاه اختصاصی در اقصا نقاط ایران و چهارمین نمایشگاهی است که در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

وی به 30 نوع گره در فرش و 70 نوع تکنیک بافته های عشایری اشاره کرد و افزود: تمام این بافته ها نمونه ای از افکار انسان ها و الهام گرفته از طبیعت، تاریخ، ملیت و قومیت است که با رنگ های گیاهی بافته شده است.

استاد لطفی از دانشجویان خواست تا با بهره گیری از خلاقیت و هنر گذشتگان علم و دانش خود را فرا گرفته و این تکنیک ها را به صورت مجموعه ای و در قالب کتاب گردآوری نمایند.

این نمایشگاه تا پایان هفته در دانشگاه کاشان برای بازید علاقمندان دایر است و در معرض فروش قرار می گیرد.