کسب عنوان قهرمانی تیم والیبال دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات منطقه 7 کشور

۱۶ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۴ کد : ۳۶۶۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب عنوان قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پسر در مسابقات دانشجویان منطقه 7 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این دوره مسابقات با حضور 11 تیم  از دانشگاه های شهرکرد، صنعتی اصفهان، پیام نور یزد، قم، شهررضا، اصفهان، اراک، صنعتی اراک، یزد و کاشان به میزبانی دانشگاه اراک در هفته پایانی اسفند ماه برگزار شد.

وی افزود: در فینال این مسابقات تیم والیبال دانشجویان دانشگاه کاشان توانست با شکست تیم میزبان با نتیجه دو بر یک، عنوان قهرمانی این دوره مسابقات را دریافت کند و به مسابقات المپیاد دانشجویی که در مردادماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار خواهد شد راه یابند.

اعضای این تیم را آقایان: سهیل سعیدی، عمار رادمهر، محمدحسین باقری نژاد، سیدعباس روزمه، محمدرضا عموحسنی،رسول سرکرده، حمیدرضا مهدی زاده، علی میرزایی، مصطفی مظاهری، عباس نورمند، محمدرضا فلاح نژاد و مجتبی ارشادیان به مربیگری محمد هاشم اف و سرپرستی امیرحسین کاشانی نژاد تشکیل دادند.

در این دوره از مسابقات، تیم های اراک و شهرکرد به ترتیب مقام های دوم و سوم این مسابقات را کسب کردند.