همایش زبان محلی منطقه فرهنگی کاشان برگزار می شود

۲۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۸ کد : ۳۶۶۱ اخبار دانشگاه
مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین همایش زبان محلی منطقه فرهنگی کاشان خبر داد.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین همایش زبان محلی منطقه فرهنگی کاشان خبر  داد.

دکتر مجتبی بهرامیان گفت:  دومین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی «اولین همایش زبان محلی منطقه فرهنگی کاشان»، سه شنبه بیست و چهارم فروردین ماه جاری، با حضور مسئولین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان، شهردار و اعضای شورای شهر جوشقان قالی، بخشدار قمصر و معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان، به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

وی اظهار کرد: در این جلسه در خصوص موضوعات مختلف، از جمله تاریخ و مکان برگزاری این همایش بحث و برنامه ریزی به عمل آمد.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان زمان برگزاری این همایش را پنجم و ششم خردادماه سال جاری عنوان کرد و افزود: دانشگاه کاشان چهارشنبه پنجم خرداد میزبان سمینار تخصصی زبان محلی منطقه با حضور پژوهشگران و متخصصان خواهد بود و شب شعر زبان محلی منطقه، پنجشنبه ششم خرداد در شهر جوشقان برگزار خواهد شد.