اولین کارگاه آشنایی با لهجه‌های عربی با عنوان شامی در دانشگاه کاشان

۲۵ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۱:۲۳ کد : ۳۶۵۹ اخبار دانشگاه
نخستین کارگاه آشنایی با لهجه‌‌های عربی با عنوان "آشنایی با لهجه شامی" از سوی انجمن گروه زبان و ادبیات عربی با حضور گرم اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار گردید.

نخستین کارگاه آشنایی با لهجه‌‌های عربی با عنوان "آشنایی با لهجه شامی" از سوی انجمن گروه زبان و ادبیات عربی با حضور گرم اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار گردید.

دکتر قاسمی عضو هیات علمی دانشگاه فارابی در این کارگاه در دو حوزه نظری و عملی به آموزش لهجه شامی پرداخت.

مدیر گروه زبان و ادبیات عرب دانشگاه کاشان نیز در این کارگاه، یادگیری حداقل یک لهجه در کنار زبان فصیح عربی را برای دانشجویان لازم و ضروری دانست و گفت: امروزه اهمیت لهجه‌های عربی کمتر از زبان فصیح عربی نیست و چه بسا لهجه‌ها در محافل غیر‌رسمی می تواند کارآمد‌تر باشد.

دکتر صیادی نژاد در ادامه بیان داشت: امروز که نقل محافل علمی کاربردی نمودن رشته‌هاست ،برای کاربردی نمودن رشته زبان و ادبیات عربی چاره‌ای جز این نداریم که دانش پژوهان این رشته تسلط کامل بر زبان فصیح عربی و لهجه‌های آن در گفتار و نوشتار داشته باشند.