کسب رتبه سوم تیم دانشگاه کاشان در مسابقات پل ماکارونی

۲۴ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۵ کد : ۳۶۵۸ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از کسب رتبه سوم تیم دانشجویان این دانشگاه در مسابقات پل ماکارونی دانشگاه‌های منطقه چهار کشور خبر داد.

دکتر ذوقی افزود: این مسابقات با شرکت 20 تیم با 32 سازه در بین دانشگاه های کاشان، شهرکرد، اصفهان، تهران، یزد و قم با گرایش راندمانی برگزار شد که پس از رقابت بین تیم‌ها، تیم دانشگاه آزاد‌اسلامی واحد اردل و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به ترتیب به مقام‌های اول و دوم این مسابقات نائل شدند.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج روحیه همکاری در بین دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: با توجه به برگزاری دومین دوره این مسابقات در دانشگاه کاشان امید است تا بتوانیم در سال‌های آینده این مسابقات را  در سطح ملی برگزار نمائیم.

در پایان این مسابقات به تیم‌های اول تا سوم به ترتیب 10 میلیون ریال، شش میلیون ریال و چهار میلیون ریال هدایای نقدی پرداخت شد.