کسب عنوان سومی تیم تکواندو دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات تکواندو دانشجویان کشور

۲۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۶۵۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب عنوان سومی مسابقات کشوری تکواندو دانشجویان توسط تیم دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: تیم تکواندو دانشجویان پسر در مسابقات تکواندو دانشجویان که از تاریخ 20 لغایت 22 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی ( ره ) قزوین برگزار شد توانست مقام سوم تیمی را در بین 12 تیم به دست آورد.

وی ادامه داد: در این مسابقات آقای جواد بابا پور موفق به کسب مدال طلا، آقای حسین نوری مدال نقره و آقایان محمد زارعی و رسول رمضانیان مدال برنز این مسابقات را به دست آوردند.

تیم دانشگاه متشکل از 6 ورزشکار آقایان جواد باباپور، حسین نوری، محمد زارعی،علی اکبر عباسیان، رضا حسن زاده و رسول رمضانیان با مربیگری عبداله غلامرضا در این مسابقات حاضر شدند.