تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه کاشان با مجتمع گردشگری خورشید اردهال

۲۱ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۶۵۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین این دانشگاه با مجتمع گردشگری خورشید اردهال خبر داد.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: با امضاء این تفاهم‌نامه مقرر گردید، مجتمع گردشگری خورشید اردهال بعنوان بزرگترین مجموعه توریستی، رفاهی و تفریحی به هر یک از همکاران دانشگاه یک عدد کارت هدیه رایگان به مبلغ 300 هزار ریال بمنظور استفاده خانواده‌های تلاشگر آنها از امکانات متعدد مجتمع بعنوان هدیه نوروزی به ایشان اهداء نماید.

وی افزود: دانشگاه کاشان نیز با توجه به ظرفیت‌های متنوع گردشگری خورشید اردهال، نسبت به برنامه‌ریزی و اعزام اردوهای دانشجویی، همکاری‌ها و ارائه خدمات آموزشی به پرسنل مجتمع حسب مورد، و نیز برگزاری نشست‌های علمی و آموزشی خود در مجتمع خورشید اردهال و در جوار بارگاه ملکوتی حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر(ع) اهتمام خواهد ورزید.

این تفاهم نامه به امضاء دکتر عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان و دکتر سید‌علی ضیایی مدیر مجتمع گردشگری خورشید اردهال رسیده است.