فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری سال تحصیلی 95- 94 دانشگاه کاشان

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۲ کد : ۳۶۵۲ اخبار دانشگاه

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

در مقطع دکتری سال تحصیلی 95- 94 دانشگاه کاشان

دانشگاه کاشان براساس آئین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری» به شماره 67272/21 مورخ 1393/4/18 و اصلاحات مندرج در ابلاغیه شماره 237200/21 مورخ 1393/2/16 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 در رشته های زیر دانشجوی دکتری می­ پذیرد.

1) علوم قرآن و حدیث
2) جامعه شناسی- جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران
3) زبان و ادبیات فارسی
4) زبان و ادبیات عرب
5) شیمی- شیمی فیزیک

6) شیمی- شیمی آلی
7) شیمی- شیمی تجزیه
8) شیمی- شیمی معدنی
9) علوم و فناوری نانو- نانوشیمی (نانو مواد معدنی)
10) ریاضی- جبر (نظریه گروهها)
11) فیزیک- هسته ای
12) فیزیک- ماده چگال
13) فیزیک- اتمی مولکولی (لیزر)
14) فیزیک- اتمی مولکولی (پلاسما)
15) فیزیک- ذرات بنیادی
16) علوم و فناوری نانو- نانوفیزیک (نانوساختارها)
17) مهندسی برق- قدرت
18) مهندسی برق- کنترل
19) فناوری نانو- نانوالکترونیک
20) مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی (مکانیک جامدات)
21) مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی
22) مهندسی مکانیک- ساخت و تولید
23) مهندسی
شیمی
24) علوم و مهندسی آبخیزداری- آب
25) بیابان زدایی

شرایط داوطلبان:

1- متقاضی باید دانش آموخته و یا دانشجوی نیمسال آخر یکی از دوره­ های روزانه و یا نوبت دوم در مقطع کارشناسی ارشد باشد.

2- بیش از دو سال از تاربخ دانش­ آموختگی متقاضی نگذشته باشد. (دانش­ آموختگانی که تاریخ فراغت از تحصیل ایشان 1392/2/1 به بعد باشد و نیز دانشجویانی که حداکثر تا تاریخ 1394/6/31 دانش­ آموخته شوند می­ توانند در این فراخوان شرکت کنند.(

3- داشتن میانگین کل 16 و بالاتر در دوره کارشناسی

4- داشتن میانگین کل 17 و بالاتر بدون احتساب پایان­ نامه در دوره کارشناسی ارشد

5- کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت­های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جداول شماره­ های 1، 2 و 3

6 - نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد

توضیحات مهم:

1- پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری، مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مقررات دانشگاه پس از ارزیابی و امتیازدهی به فعالیت ها و سوابق داوطلبین و انجام مصاحبه صورت می پذیرد. بدیهی است ارسال مدارک، هیچ گونه حقی برای دواطلب ایجاد نخواهد کرد.

2- زمان تقریبی اعلام نتایج اولیه پذیرش، نیمه دوم تیرماه و فقط از طریق سایت دانشگاه خواهد بود.

3- اسامی پذیرفته­ شدگان برای تأیید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش ارسال خواهد شد. قطعی شدن ثبت­ نام منوط به تأیید سازمان مذکور خواهد بود.

4- پذیرفته­ شدگان در زمان ثبت ­نام متعهد به کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان (MCHE یا معادل آن در سایر آزمون­ها مطابق جدول شماره 4) تا قبل از آزمون جامع دکتری خواهند شد.

5- پذیرفته­ شدگان نهایی مجاز به تغییر رشته یا محل تحصیل نخواهند بود.

6- دانشجویانی که از طریق این تسهیلات در دانشگاه کاشان پذیرفته شوند درصورتی که پس از ثبت نام از تحصیل منصرف شوند ملزم به پرداخت هزینه آموزش رایگان خواهند بود.

7- متقاضیان می بایست کلیه مدارک موردنیاز به شرح زیر را حداکثر تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه مورخ 94/2/17 با پست پیشتاز به نشانی کاشان، بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، مدیریت تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان- کد پستی 51167-87317 ارسال و رسید پستی را نزد خود نگاه دارند. درج عبارت «مربوط به پذیرش بدون آزمون دکتری» و نیز نام رشته-گرایش مورد تقاضا بر روی پاکت پستی الزامی است.

8- مدارک ارسالی داوطلبان به هیچ وجه مسترد نمی­ گردد.

9- داوطلبان می­ توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به قسمت استعدادهای درخشان معاونت آموزشی در سایت دانشگاه کاشان به آدرس www.kashanu.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 55912287-031 تماس حاصل نمایند.

مدارک موردنیاز جهت ثبت نام:

1- فرم تکمیل شده درخواست پذیرش بدون آزمون دوره دکتری

2- تصویر گواهی فراغت از تحصیل مقاطع دانشگاهی

3- ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد

4- یک نسخه از کلیه فعالیتهای پژوهشی شامل مقاله، کتاب و ...

5- تصویر مدرک زبان مربوط به آزمون­های مندرج در جدول 4 (در صورت وجود) که در آن نمره اخذ شده مشخص باشد.

6- یک نسخه از مدارک مربوط به افتخارات و جوایز علمی (در صورت وجود)

7- یک نسخه کپی از کلیه صفحات شناسنامه

8- تصویر کارت ملی (پشت و رو)

9- تصویر مدرک وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)