حضور دانشجویان و فعالین فرهنگی دانشگاه کاشان در مراسم روز درختکاری

۱۹ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۱:۲۴ کد : ۳۶۵۰ اخبار دانشگاه
همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری جمعی از دانشجویان و فعالان فرهنگی دانشگاه کاشان چند اصله نهال غرس کردند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان هدف از این اقدام را حفظ و حراست از منابع طبیعی و محیط زیست و ترویج و توسعه فرهنگ درختکاری ذکر کرد و افزود: ایجاد فضای سبز و کاشت درخت نقش مهمی در تامین سلامت اعضای هر جامعه ایفا می‌کند.

دکتر ذوقی مشارکت دانشجویان ، تشکل‌ها و انجمن‌های دانشگاه در برنامه‌های مختلف را حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت‌های جمعی، دانشجویان به طور خودجوش در برنامه‌های مختلف علمی و فرهنگی دانشگاه حضور دارند.