دیدار جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه کاشان با حضرت آیت‌الله جوادی آملی

۱۸ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۱:۲۴ کد : ۳۶۴۳ اخبار دانشگاه
همزمان با فرا رسیدن ایام شهادت سرور زنان عالم حضرت فاطمه الزهرا(س) به همت بسیج اساتید دانشگاه کاشان و با همکاری معاونت فرهنگی جمعی از اساتید بسیجی خواهر و برادر با حضرت آیت‌الله جوادی آملی دیدارکردند.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه کاشان در حاشیه این دیدار،  با اشاره به 9 حلقه صالحین تشکیل شده در دانشکد‌ه‌ها و عملکرد بسیار خوبی که اساتید بسیجی دانشگاه کاشان نسبت به دانشگاههای استان اصفهان دارند بصیرت‌افزایی؛ تقویت و تعمیق بینش دینی و اعتقادی تربیتی را از جمله اهداف تشکیل این حلقه ها بیان کرد.

جواد صفایی قمی برگزاری اردو‌های تفریحی- زیارتی- علمی- ورزشی و دیدار با علماء و شخصیتهای بر‌جسته دینی و علمی را از دیگر برنامه‌های بسیج اساتید بر شمرد.

زیارت حضرت فاطمه معصومه (س)، بازدید موزه آستان مقدس حضرت معصومه (س)، نماز در مسجد مقدس جمکران و کوه خضر نبی از دیگر بر‌نامه‌های این سفر زیارتی یک روزه بود.